Отмица и незаконито задржавање Александера Дорина – време је акцију

Posted on August 22, 2015 by

0Драги пријатељи и поштоваоци Алекандера Дорина,
Добили смо вести, нажалост, не баш добре с обзиром на околности, а у вези са Дориновим притвором.
Александера држе у строгој самици без икаквих контаката са било ким. Очигледно је да се ради плански како би се изазвао психички слом затвореника, а како би прихватио све што му се имплементира, а што би налогодавцима и извршиоцима омогућило да прави разлози његовог лишења слободе остану скривени.
Dorin
Несумњиво се планира и и медијска хајка против већ изнурене жртве, и само стална фокусирана пажња јавности могла би да утиче и спречи даље страдање Дориново.
Али постоји један мали охрабрујући податак још увек можемо објавити: Пре четрнаест дана, уредник Доринове књиге о Сребреници др Петер Прискил, дао је дужи интервју српским новинама Вести у циљу подршке и одбране А. Дорина, који је објављен у два дела.
Вести је једини српски лист који се дистрибуира у иностранству која још није пао у шаке НАТО мешетарима .
Након тога, за два дана, више од 70 писама подршке је стигло, и уплаћена су значајна средства (тако да се прикупило мало више од неопходне своте), и можемо бити сигурни да ће бројна протестна писма из целог света стићи до швајцарског Министарства правде у Берну, на незадовољство верних извршилаца ратне политике и одговарајућих лажи Запада, које је Дорин сасвим раскринкао у свом раду .
Долазимо до кључног дела ствари:
Оно што је сада најпотребније је кампања подршке Алекандер Дорину по узору на кампању за Анђелу Дејвис.
Неки ће се сетити да је Анђела Дејвис, након што је лажно оптужена од стране америчких власти, могла бити спасена од егзекуције на електричној столици након што је ” милион писама” из целог света, углавном из држава источног блока пристигло у притвор, где је држана Анђела Дејвис.
Правосудни органи САД су се нашли на муци – морали су у том тренутку да ангажују додатних шест радника како би се изборили са поплавом писама подршке.
Чак и ако овај вероватно неће доћи до тако великог броја разгледница, и правосудни органи и притворска управа ће вероватно покушати да их спречи, то је управо оно што бисмо желели да предложимо:
Дакле, пишите писма, разгледнице, честитке, и шаљите Алекандеру. Он је у опасности јер се усудио да истражује сервиране чињенице и страда за и због истине. Међутим, ништа није спречило сервилно швајцарско правосуђе и полицију да га, под лажном оптужбом трговине наркотицима (канабисом) заточи, изолује и оптужи.
Молим вас, пријатељи, охрабрите га да издржи, да не попусти пред муком и њиховим прљавим уценама .
Циљ целе ове прљаве намештаљке је обрачун са Дорином – желимо да истакнемо ово још једном – Како би се уништила репутација А. Дорина наводним извршењем крив. дела и тако се бацила мрља и угасило занимање за његов истраживачки рад.
Srebrenica What really happened
(Слично је и са случајем Асанж, где су га исте силе, да би изазвале одијум спрам његових открића, окривиле за наводно силовање; Асанж и даље успешно избегава хапшење под лажним оптужбама)
Стога: пишите писма подршке Акександеру!
Address: Untersuchungsgefängnis Basel-Stadt (Remand Prison)
Binningerstrasse 21
CH-4051 Basel
Switzerland
У случају Анђеле Дејвис, ова акција је била пресудна за исход, па је победила и добила натраг право да настави живот.
Позовите све своје пријатеље и познанике, посебно из иностранства, да му пишу; да шаљу разгледнице, писма подршке, телеграме,  јер они који су овај злочин смислили своје закулисне радње обављају у мраку, даље од очију јавности, и од изношења прљавштине на светлост дана стрепе колико и анаеробне бактерије од чистог кисеоника (који их убија)
ПС. Као подсетник: А. Дорин је ухапшен непосредно уочи обележавања двадесетогодишњице Сребренице,непосредно пре него што је требало да се придружи међународној конференцији у Београду путем видео-везе; неколико дана раније медији су нашироко извештавали о хапшењу Насера Орића, злогласног вођа муџахединских одреда смрти, међутим, постој индиције да је то хапшење изведено у циљу скретања пажње јавности од хапшења Дорина.
Орић је убрзо пуштен, Дорин је и даље у притвору! Постоји довољно посредних доказа да је у случају Дорин, влада Швајцарске само послушнички и слугерањски поступала по наредбама својих америчких господара.
Srdačan pozdrav,
Моника Фриц
Advertisements
Posted in: Uncategorized